Dutch English French German

Services

Statische winkelbewaking en winkelinspectie

Retail

Retail bewaking

Retail bewaking omvat twee componenten.

Ten eerste is er de statische winkelbewaking waar een geüniformeerd agent aan en in de winkel aanwezig is. Deze component heeft een uiterst ontradend effect op mensen met kwade bedoelingen en zal dan ook van dag één zijn positief effect teweegbrengen op winkeldiefstal, sluikstorten en agressie.

Ten tweede is er de winkelinspectie. Hierbij zal een persoon, die een extra opleiding heeft genoten en ongeüniformeerd (in burgerkledij) in de winkel rondloopt, zich voordoen als klant. In deze undercoverpositie heeft hij/zij de mogelijkheid om bepaalde zaken te detecteren die door een geüniformeerd agent veel moeilijker vast te stellen zijn.

Kortom: in de meeste gevallen biedt retail bewaking een grote meerwaarde aan de winkel.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Waar kan je ons vinden?

Adres
Dublinstraat 35/0016, 9000 Gent
Telefoonnummer
+32 (0)471 09 72 65

T&D Security

  • T&D security bvba met als identificatienummer 'BE 0830 397 501' bij de Kruispuntbank van Ondernemingen is verzekerd tegen lichamelijke of materiële schade die voortvloeien uit  de uitoefening van zijn activiteiten inzake private veiligheid. De benadeelden kunnen zich rechtstreeks wenden tot AG insurance te Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel. BA 03/99.597.813