Dutch English French German

Over ons

T&D Security is een deel van T&D Group dat als wettelijk vergunde bewakingsonderneming gespecialiseerd is in welbepaalde bewakingsdiensten.

T&D Security is een trotse partner van T&D Group en is een bewakingsonderneming met een team van meer dan tweehonderd (200) voltijdse bewakingsagenten!

Pediatric Clinic

Trust and Duty in bewaking

Opgestart in 2011 als een bewakingsonderneming naar Belgisch recht heeft T&D Security een mooi parcours afgelegd. Terwijl in de eerste jaren de nadruk voornamelijk lag op de bewaking van evenementen, heeft T&D Security zich sinds 2014 met succes gespecialiseerd in de statische en de mobiele componenten van het vak. Om meer te weten te komen over onze specialisaties, verwijzen wij hier graag naar de 'Services'-pagina op deze website. 

T&D Security is al van sinds haar opstart altijd trouw gebleven aan dezelfde waarden, die ze tot op vandaag nog steeds hoog in het vaandel draagt. Deze waarden zijn vertrouwen en plichtsbesef (Trust and Duty, T&D), met hierbij de nadruk op kwaliteit - eerder dan kwantiteit.

Meer dan een decennium later, kan T&D Security steunen op een team van enkele honderden voltijdse bewakingsagenten die ingezet worden op het hele grondgebied van België en ver daarbuiten. Deze bewakingsagenten hebben elk hun eigen specifieke sterktes en eigenheden die, wanneer ze correct aangewend worden, mede bijdragen aan een volledige ontzorging op het vlak van security.

 

T&D Group

 

Security is een door het Ministerie van Binnenlandse Zaken vergunde bewakingsonderneming. Met reeds meer dan 10 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot de op 1 na grootste Belgische bewakingsonderneming. Security biedt een brede waaier aan gespecialiseerde diensten aan. Klik op het logo hierboven om naar de website te gaan voor meer info.

Service is een niet vergunningsplichtig bedrijf dat een brede waaier aan ondersteunende (facillitaire) diensten aanbiedt. Onder andere volgende diensten worden hoogkwalitatief aangeboden; stewards, receptiediensten, callcenterdiensten, ouderenzorg en meer. Klik op het bovenstaande logo om naar de website te gaan voor meer info.

Technology is de dochteronderneming van de T&D Group die als vergunde beveiligingsonderneming gespecialiseerd is in technologische totaaloplossingen inzake Security & Safety. De dienstverlening is voornamelijk gericht op middelgrote en grote bedrijven met een gemiddeld tot hoge complexiteit in security en safety management.

Academy is een opleidingsinstelling die divers gespecialiseerde opleidingen aanbiedt. Deze opleidingen zijn zowel intern gericht om de eigen medewerkers binnen de Group op te leiden als naar medewerkers van andere bedrijven. Klik op het bovenstaande logo om naar de website te gaan voor meer info.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Waar kan je ons vinden?

Adres
Dublinstraat 35/0016, 9000 Gent
Telefoonnummer
+32 (0)471 09 72 65

T&D Security

  • T&D security bvba met als identificatienummer 'BE 0830 397 501' bij de Kruispuntbank van Ondernemingen is verzekerd tegen lichamelijke of materiële schade die voortvloeien uit  de uitoefening van zijn activiteiten inzake private veiligheid. De benadeelden kunnen zich rechtstreeks wenden tot AG insurance te Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel. BA 03/99.597.813