Dutch English French German

Kwaliteit

Kwaliteit boven kwantiteit, en dit door middel van onze kernwaarden: vertrouwen en plichtsbesef (Trust & Duty). Deze zijn altijd belangrijk, des te meer in de wereld van security en safety.
Secure Quality label

T&D Security heeft niet de ambitie om de grootste bewakingsonderneming te zijn of te worden. Wat voor ons véél belangrijker is, is het verlenen van een uitmuntende kwaliteit. Wij wensen het verschil te maken door een sterk niveau van klantontzorging te kunnen bieden, die eerder gericht is op klantenretentie dan op continue expansie.

Om bovenstaande woorden te staven, kunnen wij met trots meegeven dat T&D Security houder is van het Secure Quality Label, het hoogst gewaardeerde Security Label binnen de sector.

 

 

Onze volledige processen binnen T&D Security voldoen aan de hoogste normen van de ISO-certificatie. Jaarlijkse interne en externe audits kijken er nauwlettend op toe dat er nooit ingeboet wordt op efficiëntie, wel integendeel!

ISO 9001
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Waar kan je ons vinden?

Adres
Dublinstraat 35/0016, 9000 Gent
Telefoonnummer
+32 (0)471 09 72 65

T&D Security

  • T&D security bvba met als identificatienummer 'BE 0830 397 501' bij de Kruispuntbank van Ondernemingen is verzekerd tegen lichamelijke of materiële schade die voortvloeien uit  de uitoefening van zijn activiteiten inzake private veiligheid. De benadeelden kunnen zich rechtstreeks wenden tot AG insurance te Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel. BA 03/99.597.813